Yritysyhteistyö

Automaatio on yksi laaja-alaisempia opiskelusuuntauksia Tampereen yliopistossa. Autekin jäsenet lukevat muun muassa robotiikkaa, ohjelmistotekniikkaa, hydrauliikkaa, systeemitekniikkaa, tietotekniikkaa ja tuotantotekniikkaa, ja olemmekin yksi Tampereen Yliopiston monialaisimmista killoista. Autek tarjoaa yhteistyökumppaneilleen upeita mahdollisuuksia päästä verkostoitumaan opiskelijoiden kanssa ja päästä myöstä itsekin pitämään hauskaa tapahtumissamme. Alla esittelemme millaista yhteistyötä kilta on tähän mennessä yritysten kanssa tehnyt, ja mitä aiomme tulevaisuudessakin tehdä.

Ota yhteyttä yritystiimiimme:

Yritysvastaava             Moona Mattila               moona.mattila[at]tuni.fi               0449955830
Yritystoimihenkilö      Eveliina Hämäläinen     eveliina.hamalainen[at]tuni.fi     0406632517
Yritystoimihenkilö      Kalle Karttunen              kalle.karttunen[at]tuni.fi              0404113148
Excutoimihenkilö        Viljami Heikkilä              viljami.heikkila[at]tuni.fi               0440513007
Ulkomaan
Excutoimihenkilö        Helena Lindberg            helena.lindberg[at]tuni.fi             0504328393

Urasauna

Järjestämme Teekkarisauna Mörrimöykyssä kaksi kertaa vuodessa Urasaunan, jonne neljä alamme yritystä pääsevät kertomaan toiminnastaan. Yritykselle tarjotaan puheenvuoro ja esitysten jälkeen voivat esiintyjät jäädä opiskelijoiden kanssa saunomaan ja nauttimaan ruokaa ja virvokkeita.

Excursiot

Kaksi kertaa vuodessa lähdemme täältä Hervannan sydämestä tutustumaan Suomen muihin maakuntiin ja kaupunkeihin. Näitä reissuja ovat Fuksiexcu ja Rankkaexcu. Tulemme mielellämme vierailemaan juuri teidän yritykseenne, mikäli olette matkan varrella!

Ulkomaan excu

Autek järjesti ensimmäisen ulkomaille suuntautuvan excursion syksyllä 2018. Matka sujui mainiokkaasti, ja paikat myytiin minuutissa täyteen, joten tästäkin tapahtumasta saatiin uusi perinne kiltaamme. Tänä vuonna ulkoexculle lähdetään Barcelonaan! 

Automaatiorekrymessut 2020

Tammikuussa 2020 järjestämme ensimmäiset Automaatiorekrymessut. Tapahtuma järjestetään Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella, joten myös muidenkin alojen opiskelijoita on mahdollista tavoittaa. Messuilla tarjoamme esimerkiksi mahdollisuuden päästä pitämään minihaastatteluja. Ovathan jo kesätyötkin oleellinen asia tuossa vaiheessa.

Haalarit

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden mainostaa itseään haalareissamme ja haalarisaunallamme, jossa tämä opiskelijan vakiovaate jaetaan fukseillemme. Joka vuosi Autekin fuksit saavat upeat auringon keltaiset haalarit. Keltainen on killassamme tunnetusti myös varsin vapaamuotoinen käsite.

Vuosijuhlat

Autek täyttää tänä vuonna 35 vuotta, ja juhlat juhlimme marraskuussa. Yritykset voivat tarjota juhlaan ruokia ja juomia, saada juhlatilaisuuteen näkyviin erilaisia mainospaikkoja ja tietenkin päästä itse mukaan!