Talviolympialaiset 16.2.

By 01.02.2022Tapahtuma


Talviolympialaiset? TALVIOLYMPIALAISET!!! Oletko aina halunnut olla oman elämäsi olympiaurheilija???!?? ⛸⛷ Nyt se on mahdollista!!! MIK, Man@ger ja Autek järjestävät yhdessä talviolympialais- rastikierroksen Hervannassa 16.2. Kerää siis 2-3 hengen joukkue kasaan ja lähde suorittamaan erilaisia talviurheilulajeja! 🛷💨 Luvassa on hauskanpitoa ja huikeat palkinnot voittajajoukkueelle!! Rastit on sijoitettu ympäri Hervantaa ja kierroksen jälkeen jatkot järjestetään missä muuallakaan kuin Teekkarisauna Mörrimöykyllä. 🥌💥
Jokaisen joukkuelaisen tulee täyttää forms itse, mutta lisää kohtaan joukkuetoive joukkuelaistesi nimet. Voit myös osallistua ilman joukkuetta, jolloin yksittäiset osallistujat jaetaan joukkueisiin. Rastien sijainnit ja tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaan ilmoittautuneille.
Saunalle mukaan OPM ja halutessasi saunakamat sekä käteistä. Saunalle tulijoilta vaaditaan koronapassit, ja ne tarkastetaan saapuessanne. Seuraamme Pirkanmaan koronarajoituksia ja ilmoitamme mahdollisimman pian mahdollisista muutoksista. Kulku saunalle VAIN PÄÄOVEN kautta.

TL;DR:
MITÄ: Talviolympialaiset
MISSÄ: Hervannassa
MILLOIN: 16.2. klo 15-18, jonka jälkeen siirrytään Teekkarisaunalle lämmittelemään
MITÄ MAKSAA: 4€
MITEN ILMOTTAUDUN: Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 2.2. klo 12 ja sulkeutuu maanantaina 7.2. klo 23:59 tai kun ilmoittautuminen on täynnä. Paikkoja on varattu 30 per kilta.
MIKSI: KOSKA LIIKUNTA JA SAUNOMINEN BEST!!!!

******In English
The Winter Olympics? THE WINTER OLYMPICS!!! Have you always wanted to be an Olympic athlete of your own life???!??⛸⛷ Now it is possible!!! Together, MIK, Man@ger and Autek will organize a round of the Winter Olympics in Hervanta on 16 February. So gather a team of 3 people and start playing various winter sports!🛷💨 There will be fun and great prizes for the winning team!! The tour points have been placed all over Hervanta and after the tour, afterparty will be located at the Teekkarisauna. 🥌💥
Each team member should fill out the forms themselves, but add the names of your team members to the team request section. You can also participate without a team, in which case individual participants will be split into teams. The location of the round points and a more detailed schedule will be published closer, to those who signed up for the event.
Bring your own bottle for the sauna and, if desired, sauna supplies and cash. Guests entering the sauna will be required to have a corona pass and will be checked upon arrival. We monitor Pirkanmaa’s corona restrictions and notify of any change as soon as possible. Access to the sauna THROUGH THE MAIN DOOR ONLY.
WHAT: Winter Olympics
WHERE: Hervanta
WHEN: 16.2. from 15 to 18, after which we go to the Teekkarisauna to warm up
HOW MUCH DOES IT COST: 4€
HOW TO SIGN UP: Signing up starts on Wednesday 2.2. at 12 and closes on Monday 7.2 at 23:59 or when the places are full. There are 30 available spots per guild.
WHY: BECAUSE SPORTS AND SAUNA ARE THE BEST!!!!

Autek

About Autek

Leave a Reply