Autekin MM-kyykkä karsinta ft. Mentor 10.2.

By 01.02.2022Tapahtuma

Hellurei ja hellät tunteet!
MM-kyykkä lähestyy, ja Autekilta tarvitaan timantin kova joukkue tuomaan voitto kotiin. Kuinka saadaan selville killan kärkiheittäjät? Järjestämällä Autekin MM-kyykkä karsinta!! Halutaan kuitenkin pitää poikkitieteellisyys mukana toiminnassa, joten kyykkä järjestetään Mentor ry:n kanssa! Kerää siis 4 hengen joukkue, ja tule näyttämään kuinka se karttu lentää ja vastustajat vapisee!! Mikäli ikuinen maine ja kunnia eivät riitä, niin isketään palkinnoksi vielä parhaalle Autekin joukkueelle paikka MM-kyykkään ja 4 kpl jatkolippuja 🔥🔥🔥
tldr:
Kyykkäturnaus Polymeerihalleilla 10.2 klo 16.30 alkaen Mentro Ry:n kanssa.💥 Palkintona parhaalle Autek:laiselle joukkueelle joukkuelippu MM-kyykkään ja 4 kpl Ravintolamaailma jatkolippuja.🤘🤩 Myös kannustajat läpimästi tervetulleita. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä tapahtumassa.
Ilmoittautuminen alkaa 31.1. klo 15.00 ja pääset sinne seuraavasta linkistä: http://docs.google.com/…/1FAIpQLSdGgO2NzNAj5IN61UQ…/viewform
//
Hello there! MM-kyykkä is coming up and we need an all-star team from Autek to bring the victory home. Well, how are we going to find out the best throwers? By organizing Autek’s MM-kyykkä qualifiers!! We of course want to have an interdisciplinary event so we will organize the event with Mentor ry.
Gather your 4-person team and come show how to dominate in kyykkä. The best team of Autek will be able to play in MM-kyykkä and also gets 4 afterparty tickets 🔥🔥🔥
Sing up starts 31.1. at 15.00 and the form is here: http://docs.google.com/…/1FAIpQLSdGgO2NzNAj5IN61UQ…/viewform

Autek

About Autek

Leave a Reply