Autekin fuksit 2018

Mistä tietoa killan toiminnasta?

Tervetuloa sinä tuore fuksi. ensimmäiseksi suuret onnittelut valituksi tulemisesta Tampereen teknillisen yliopiston urheilullisimpaan, puhutuimpaan sekä keltaisimpaan kiltaan, Automaatiotekniikan kiltaan.

TUTUSTU NÄIHIN ENNEN ORIENTAATIOVIIKKOA

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Opiskelupaikka on otettava vastaan määräaikaan mennessä. Ota paikka vastaan sähköisesti Oma Opintopolku -palvelussa. Kirjaudu palveluun Opintopolku.fi-sivun oikean yläkulman ”Kirjaudu sisään” -linkistä ja toimi palvelun ohjeiden mukaisesti. Voidaksesi ottaa paikan vastaan sähköisesti, tarvitset verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai sähköisen henkilökortin.

Tarkemmat ohjeet

Käyttäjätunnukset

Uudelle opiskelijalle luodaan automaattisesti henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana sekä sähköpostiosoite, kun opiskelija on ilmoittautunut läsnä- tai poissaolevaksi. Käyttäjätunnuksella ja salasanalla opiskelija kirjautuu TTY:n verkkopalveluihin, ja palveluja voi käyttää miltä tahansa koneelta. Saat käyttäjätunnuksesi käyttöösi aikaisintaan 8.8. alkaen oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla osoitteessa www.tut.fi/tupas. Jos et halua hankkia tunnuksia etukäteen, voit hankkia käyttäjätunnuksen myös ensimmäisen opiskeluviikon aikana vaikkapa oman tutorin opastamana.

TUPAS

Ylioppilaskunta

TTYY edustaa noin 7 000 teknillisen yliopiston tutkinto- ja vaihto-opiskelijaa Tampereella. Toimintaamme kuuluu: edunvalvonta, jonka tavoitteena on opiskelijan hyvinvoinnin, koulutuksen ja kansainvälisyyden laaja-alainen edistäminen runsaasti jäsenetuja mm. opiskelija-alennuksia, teekkarikalenteri, vuokrattava teekkarisauna, pakettiauto ja peräkärry teekkarikulttuurin edistäminen monipuolinen kilta- ja kerhotoiminta.

TTYY

Tervetuloa teekkariksi -lehti

TTYY:n Tervetuloa teekkariksi –fuksilehdestä löydät kaiken tarpeellisen fuksivuottasi TTY:llä varten!

Tervetuloa teekkariksi on ylioppilaskunnan toimittama ja julkaisema fuksilehti, joka jaetaan jokaiselle uudelle opiskelijalle sähköisenä ja paperisena.

Tervetuloa Teekkariksi

Sanastoa

Fuksi

Ensimmäistä vuottaan TTY:llä opiskeleva. Tunnetaan myös fuksipalleroina.
Ihmisen parasta aikaa, jonka perään kaikki myöhemmin haikailevat.

Sanastoa

Fuksipassi

Pieni vihkonen, jonne kerätään leimoja huikeista tapahtumista, sekä muista fuksivuoden edesottamuksista.
Pidä tallessa, väritä oman tyylisi mukaan ja ruinaa aktiivisesti leimoja fuksivastaavilta.

Jaakko Järnstedt
Fuksivastaava

Hervannan Johnny Cash ja tunnettu sydänten särkijä. Jaakko laulaa itsensä kenen tahansa fuksin sydämmeen mutta vain parhaat kosiskelijat saavat leiman.

0440900469
jaakko.jarnstedt[ät]student.tut.fi
Jussi Åkerlind
Fuksitoimari

Lähes bassonsa mittainen köriläs joka hädän hetkellä käyttää taksikuskin ammattitaitoaan hyväkseen, ja pelastaa hukassa olevat fuksit.

0504307921
jussi.akerlind[ät]student.tut.fi
Aleksi Suonsivu
Fuksitoimari

Vesilahden Tony Hawk jonka laudankäsittelytaidot ovat vertaansa vailla. Aleksin hellä ote auttaa jokaista fuksia selviämään Hervannan melskeessä.

0406124724
[email protected]

HIHAT JOISSA ROIKKUA