Autekin fuksit 2018

Mistä tietoa killan toiminnasta?

Tervetuloa sinä tuore fuksi. ensimmäiseksi suuret onnittelut valituksi tulemisesta Tampereen teknillisen yliopiston urheilullisimpaan, puhutuimpaan sekä keltaisimpaan kiltaan, Automaatiotekniikan kiltaan.

TUTUSTU NÄIHIN ENNEN ORIENTAATIOVIIKKOA

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Opiskelupaikka on otettava vastaan määräaikaan mennessä. Ota paikka vastaan sähköisesti Oma Opintopolku -palvelussa. Kirjaudu palveluun Opintopolku.fi-sivun oikean yläkulman ”Kirjaudu sisään” -linkistä ja toimi palvelun ohjeiden mukaisesti. Voidaksesi ottaa paikan vastaan sähköisesti, tarvitset verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai sähköisen henkilökortin.

Tarkemmat ohjeet

Käyttäjätunnukset

Uudelle opiskelijalle luodaan automaattisesti henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana sekä sähköpostiosoite, kun opiskelija on ilmoittautunut läsnä- tai poissaolevaksi. Käyttäjätunnuksella ja salasanalla opiskelija kirjautuu TUNI:n verkkopalveluihin, ja palveluja voi käyttää miltä tahansa koneelta. Saat käyttäjätunnuksesi käyttöösi aikaisintaan ennen lukuvuoden alkamista oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla. Jos et halua hankkia tunnuksia etukäteen, voit hankkia käyttäjätunnuksen myös ensimmäisen opiskeluviikon aikana vaikkapa oman tutorin opastamana.

TUPAS

Ylioppilaskunta

Tampereen ylioppilaskunta TREY on kaikkien 18 000 Tampereen yliopistossa opiskelevien yhteinen edunvalvoja, järjestötoiminnan mahdollistaja, palveluntarjoaja ja yhteisöllisyyden rakentaja. Kaikki me 18 000 opiskelijaa olemme ylioppilaskunta. Yliopistolain mukaan ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä pyrkimyksiään. Käytännössä tämä ilmenee esimerkiksi erittäin aktiivisessa edunvalvonnassa, järjestötoiminnan varjelemisessa, monipuolisten jäsenpalveluiden tuottamisessa sekä ainutlaatuisen tamperelaisen opiskelijayhteisön ylläpitämisessä.

TREY

Tampereen teekkarikulttuuri

Teekkarikulttuuri kukoistaa vahvasti killassamme sekä yliopistomme muissa teekkarikilloissa, jotka ovat peräisin aiemmasta Tampereen Teknillisestä Yliopistosta. Tampereen Teekkarit ry ylläpitää ja kehittää yhteisessä yliopistossamme tamperelaista teekkarikulttuuria. Yhdistyksen keskeisimmät vastuualueet ovat Teekkarisauna, Wapun teekkaritapahtumat kuten lakitus ja Teekkarikaste, Lakinlaskijaiset, Teekkarilakki, Tampereen teekkareiden vuosijuhlat.

Tervetuloa Teekkariksi

Sanastoa

Fuksi

Ensimmäistä vuottaan TTY:llä opiskeleva. Tunnetaan myös fuksipalleroina.
Ihmisen parasta aikaa, jonka perään kaikki myöhemmin haikailevat.

Sanastoa

Fuksipassi

Pieni vihkonen, jonne kerätään leimoja huikeista tapahtumista, sekä muista fuksivuoden edesottamuksista.
Pidä tallessa, väritä oman tyylisi mukaan ja ruinaa aktiivisesti leimoja fuksivastaavilta.

Jaakko Järnstedt
Fuksivastaava

Hervannan Johnny Cash ja tunnettu sydänten särkijä. Jaakko laulaa itsensä kenen tahansa fuksin sydämmeen mutta vain parhaat kosiskelijat saavat leiman.

0440900469
jaakko.jarnstedt[ät]student.tut.fi
Jussi Åkerlind
Fuksitoimari

Lähes bassonsa mittainen köriläs joka hädän hetkellä käyttää taksikuskin ammattitaitoaan hyväkseen, ja pelastaa hukassa olevat fuksit.

0504307921
jussi.akerlind[ät]student.tut.fi
Aleksi Suonsivu
Fuksitoimari

Vesilahden Tony Hawk jonka laudankäsittelytaidot ovat vertaansa vailla. Aleksin hellä ote auttaa jokaista fuksia selviämään Hervannan melskeessä.

0406124724
[email protected]

HIHAT JOISSA ROIKKUA